Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Tigi Bed Head Yıpranmış Sarı Saçlar İçin Şampuan 750ML

Barkod : 615908433586
Ürün Kodu : 615908433586
1.195,95 TL
Fiyat Alarmı
1.195,95 TL

Tigi Bed Head Yıpranmış Sarı Saçlar İçin Şampuan 750ML

Hacim: 750ML

Salon profesyonelleri tarafından yalnızca birlikte tasarlanmakla kalmayıp aynı zamanda kullanılan, renk arttırıcı bir formül. Evde salon sonuçları ve salon deneyimi sunmak.

Renk koruma sistemine sahip Bed Head renkli bakım serisi, kimyasal işlem görmüş saçlara bakım yapmak ve canlandırmak ve renk canlılığını artırmak için profesyonellerle birlikte özel olarak tasarlanmıştır. Tigi Bed Head Yıpranmış Sarı Saçlar İçin Şampuan, sarı saçların en parlak haline geri dönmesine yardımcı olur. Şampuan hasarı onarmaya, saçı gelecekteki hasarlardan korumaya ve sağlıklı sarı saç rengini korumaya yardımcı olur. Sarışın şampuan ayrıca saçı derinlemesine temizler, nemlendirir ve yumuşatır. Yumuşak, pürüzsüz, sağlıklı görünen sarı saçlar için.

Sağlıklı görünen saçın korunmasına yardımcı olmak için saç lifine nüfuz eden ve hasarlı saç proteinlerini yeniden yapılandıran Fiber Aktif Maddeler ile formüle edilmiştir Nemlendiren, yumuşatan ve şekillendiren Bakım Kompleksi, UV koruyucusu olan Benzophenone ve elektriklenmeyi azaltmak için saçtaki ana protein bileşeni olan Hidrolize Keratin ve saçın yönetilebilirliğini geliştirir.

Egzotik tropikal koku.

Kimler İçin?
Hem doğal hem de boyalı sarı saçlar için harika.

Nasıl Kullanılır?
Şampuanı ıslak saça uygulayın, iyice durulayın.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.